Torta alla crema pasticcera e fragole super lightBy adminUna torta simil pan di spagna, soffice e leggera. Ottima per la colazione, la merenda, per la domenica e per le feste e gli eventi! Ecco la torta alla crema pasticcera e fragole della nostra Admin Katina!
Torta alla crema per ogni occasione
Quella che vi proponiamo è in primis un ottima base light che si può sfruttare in molte occasioni. Potete usarla al posto di un classico pan di spagna o di una base per il rotolo light. Variando la frutta secondo i propri gusti o seguendo la stagionalità si avrà sempre una nuova versione. Ovviamente anche la crema è modificabile!
Noi la abbiamo arricchita con una crema pasticcera light e veloce, preparata al microonde. In questo modo si avrà la torta perfetta dalla colazione alla merenda, per un fine pasto in compagnia o da presentare come ospiti a casa di amici. Ve la consiglio come torta degli eventi, che potrete mangiare senza sensi di colpa!Banana BreadBy adminIl banana bread è un dolce molto adatto alla colazione. Si prepara in uno stampo da plumcake e si mantiene fresco a lungo. A me piace mangiarne una fetta accompagnato con del caffè. Nella mia versione light ho usato due diversi tipi di farina, volendo potete sperimentare a vostro piacimentoTagliata di pollo al pesto di rucolaBy adminUna buonissima tagliata di pollo accompagnata da un pesto di rucola che ho fatto l’uno Maggio Tacos di ceci con verdurineBy adminUn buonissimo piatto etnico per dare sapore e in tavola e fare felice dai grandi ai più piccini. Melanzana al forno ripiena di tacchinoBy adminLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.Pear, Arugula, and Pancetta SaladBy adminA few simple ingredients come together in an unexpected way to create a delicate beginning for a luxurious dinner.The Ultimate Peanut Butter Sandwich CookiesBy adminA sandwich cookie takes more effort than a drop cookie, because you have to make both cookies and filling. In addition, this recipe involves a chilling step and requires the cookies to be double-panned. But the results are worth it for the best-textured peanut butter cookie with the creamiest peanut filling.Holiday Biscotti with Cranberries and PistachiosBy adminThe pleasingly chewy biscotti are coated on one end with white chocolate. In our test kitchen, imported white chocolate, such as Perugina or Lindt, yielded the best results.Triple-Chocolate Cranberry Oatmeal CookiesBy adminKey Lime CheesecakeBy adminReminiscent of Sara Lee's 1950s-era graham-cracker and sour-cream cheesecake, this version features a thick layer of delicious sour cream atop the creamy filling and tart Key lime custard.Tropical Carrot Cake with Coconut Cream Cheese FrostingBy adminThis cake can be prepared one day ahead. Sweetened cream of coconut is available in the liquor section of most supermarkets.Goat Cheese & Fig Cake w/Fig MascarponeBy adminThis light-as-can-be buttermilk cake has an easy sophistication, its Sherry-spiked berries harmonizing with the tangy cream.Lemon Gnocchi with Spinach and PeasBy adminThe zing of fresh lemon enhances both the peas' sweetness and the natural flavor of the spinach. The whole quick, creamy dish is bolstered by soft pillows of potato gnocchi.Quick Sausage and Mushroom LasagnaBy adminIf possible, use flat no-cook lasagna noodles: They look and taste more like homemade than the curly kind.Chicken Pot Pie with Butternut SquashBy adminLay the puff pastry over the skillet for a pretty look. Use any brand; the weight may vary, but either way you'll have enough to work with.Simple Roast ChickenBy adminThis simple roast chicken recipe by legendary chef Thomas Keller is one of the top-rated chicken recipes on Epicurious. It's an essential, delicious chicken recipe any home cook can master and enjoy.Lemony Chicken and Orzo SoupBy adminThis weeknight chicken soup goes Greek with orzo, lemon juice, and a handful of fresh dill.Chicken MarsalaBy adminMy dad loved mushrooms, and he always ordered veal Marsala when we went out to restaurants. My mom didn't buy veal very often, so she adapted this recipe for chicken and made it on special occasions. He was also very fond of white Burgundy wine, which makes a wonderful accompaniment to this dish.Parmesan Chicken CutletsBy adminIf you cut the chicken into smaller pieces before breading, they're nuggets—the guilt-free kind.Red Flannel HashBy adminRed flannel hash is just corned beef hash with the addition of beets. It’s traditionally made in New England for breakfast, with leftovers from a boiled dinner the night before, and gets its name from the somewhat obvious similarity of its colors to red flannel plaid cloth.Homemade Tomato SauceBy adminLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.Grilled Turkey Burgers with Cheddar and Smoky AioliBy adminA simple Moroccan-spiced aioli is mixed in with the ground turkey to keep the burgers moist and give them tons of flavor. Smoked paprika is available in the spice aisle of most supermarkets.Cheesecake light alle fragoleBy adminUna favolosa Cheescake alle fragole fresca e semplice da realizzare.
Ricetta di Andrea Precup
Instagram💫andre_precupSouthern Strawberry SaladBy adminStrawberry salad is a classic Southern side that works for any occasion. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed do eiusmod.Cestini Fit all’avenaBy adminQualche giorno fa ho postato la ricetta dei miei CestiniFit all’avena e qualcuno mi aveva chiesto se si potessero fare anche senza farina e se c’era un modo per legare i cereali.
Bene..io ho provato come avevo promesso, ed eccoli qui 😍
👉🏻Cestini croccanti di avena, riso soffiato e farro soffiato (tutto integrale) al cacao amaro, legati da polpa di banana matura e miele 😋😋
Se non li mangiate subito consiglio di conservarli in frigo vuoti (per non più di due giorni) per poi farcirli al momento opportuno, in modo che non diventino ciccosi stando a contato con il ripieno.
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Io ho chiuso questi deliziosi cestini con dei
👉🏻PinkBananaCake 🌸🥞🌸
Se volete la ricetta ve la darò la prossima volta 😉
Instagram 🌻 sperimentarecongusto
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✅Facili ✅Veloci ✅Sani ✅Leggeri ✅Buonissimi
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